Για τηλεφωνικές παραγγελίες, καλέστε μας στο 2104020242 – 6930930255 info@e-linari.gr

ΛΙΝΑΡΙ - ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΚΟΣ - ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ

Τρόποι και Μέθοδοι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Όλες οι επιλογές για να διαλέξετε εκείνη που σας εξυπηρετεί καλύτερα!

– Με αντικαταβολή

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας εύκολα και χωρίς κόπο, κατά την παράδοση της στο χώρο σας, πληρώνοντας το σύνολο του λογαριασμού στον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών.

Η υπηρεσία της αντικαταβολής έχει πρόσθετη επιβάρυνση.

– Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας εύκολα με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και αφού έχετε επιλέξει τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής, θα λάβετε πληροφορίες με τους τραπεζικούς λογαριασμούς των συνεργαζόμενων τραπεζών με την εταιρεία μας.

Η παραγγελία σας θα επεξεργαστεί και η αποστολή της θα δρομολογηθεί, μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης σας. Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση μέσω web banking από άλλη τράπεζα εκτός των παρακάτω συνεργαζόμενων της εταιρείας μας, ενδέχεται η τράπεζα να σας χρεώσει έξοδα τραπέζης για τη συναλλαγή και να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση της συναλλαγής. Αν η μεταφορά γίνει από την ίδια τράπεζα, η πληρωμή εμφανίζεται την επόμενη εργάσιμη μέρα.

Οι συνεργαζόμενες τράπεζες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για προεξόφληση της παραγγελίας σας είναι:

  1. ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA: GR7501403970397002002006531

Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής  με email στο info@e-linari.gr .

Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στειλετε με email στο info@e-linari.gr την απόδειξη της κατάθεσης. Επιλέξτε την τράπεζα που επιθυμείτε παραπάνω (κάνοντας click στην κάθε τράπεζα) και θα οδηγηθείτε στην αντίστοιχη σελίδα (web banking) της τράπεζας σας.

Μην ξεχάσετε στις πληροφορίες να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμο σας και τον κωδικό ηλεκτρονικής παραγγελίας. Μόλις μας στείλετε το καταθετήριο θα κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες για να παραλάβετε άμεσα τα διαθέσιμα προϊόντα.

– Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Mπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας εύκολα μέσω πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας. Δεχόμαστε MasterCard, Visa, Maestro, Diners.

Στη (secure) φόρμα παραγγελίας συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της και τράπεζα έκδοσης).

Μπορείτε να είστε πάντα βέβαιοι για την ασφάλεια των συναλλαγών σας με τo κατάστημα λευκών ειδών “ΛΙΝΑΡΙ”.

– Με πληρωμή στο κατάστημα 

Μπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε και να πληρώσετε την παραγγελία σας στο κατάστημά μας επί της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου 34 στο Πέραμα.

Η διαδικασία είναι απλή. Στο «Καλάθι» επιλέξτε ως τρόπο αποστολής την «Παραλαβή από το Κατάστημα», ενώ στους τρόπους πληρωμής επιλέξτε «Πληρωμή στο Κατάστημα κατά την παραλαβή». Μετά από λίγα λεπτά θα λάβετε επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, ενώ μόλις συγκεντρώσουμε όλα τα προϊόντα που έχετε επιλέξει, θα λάβετε και ενημέρωση για την παραλαβή  τους από το κατάστημα!

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής της παραγγελίας σας στο κατάστημα είναι:

  • Μετρητά.
  • Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα.